Een app voor alle competitiegegevens

Vanaf augustus 2017 is de nieuwe HandbalNL app gelanceerd. Deze vervangt de Sportlinked app. Met de nieuwe app blijf je eenvoudig op de hoogte van je team, de prestaties en het programma.

Indien je coach of scheidsrechter bent dien je ook deze app te gebruiken voor het invullen van de spelers met de rugnummers en het invullen van de einduitslag.

De basisfuncties van de HandbalNL app:

• Informatie over het programma, de standen en de uitslagen van de gehele handbalcompetitie.
  • Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.)
  • Volgen van favoriete club(s), team(s) en persoon/personen
  • Toevoegen (spelerspas) foto aan je eigen profiel
  • Inzien status van je eigen overschrijving
  • Persoonlijke en teamstatistieken
  • Het laatste handbalnieuws
  • Indienen van de resultaten door de scheidsrechter
  • Invullen van het digitale wedstrijdformulier
  • Toevoegen (spelerspas) foto’s bij alle teamleden door de teammanager

Download de app

android-app-on-google-play

appstore

Hoe installeer ik HandbalNL?

Sinds augustus 2017 is de Sportlinked app komen vervallen en is het de HandbalNL app geworden. Je moet aanloggen met de bestaande gegevens van de “oude” Sportlink app.

Wat te doen:

1. Download de app: HandbalNL
  2. Open de app en klik op Registreren
  3. Voor je persoonlijke mailadres in (zoals in sportlink vermeld staat)
  4. Voor een (zelfbedacht) wachtwoord in
  5. Er wordt een mail gestuurd naar het mailadres, klik hierin de activicatiecode aan
  6. Klik vervolgens in de app op Inloggen
  7. Je relatiecode/scheidsrechterscode kun je opvragen via secretaris@hvkedingen.nl