20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen Kievit Sport

Beste leden van Kedingen,

Op woensdag 26 augustus van 18:00 tot 21:00 uur komt Kievit Sport langs bij Sporthal ‘n Dikken tijdens hun indoordagen clubtour. Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo die er alles aan doet om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Het team van Kievit Sport bestaat uit specialisten met veel kennis op het gebied van de juiste sportuitrusting voor jouw lichaam. Tijdens de indoordag komt het team van Kievit Sport samen met twee podotherapeuten van Voetencentrum Wender.

Op deze avond krijg jij een gratis individuele screening voor een van de aanwezige podotherapeuten. Deze screening bestaat uit een volledig functieonderzoek, een drukmeting en een videoanalyse. Naar aanleiding van deze screening geeft de podotherapeut een advies mee, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen.

Op deze avond neemt Kievit Sport de nieuwste indoorschoenen- en accessoirescollectie mee. Gedurende de avond krijg je gratis schoenadvies én 20% korting bij aankoop van een paar schoenen uit de nieuwste collectie. Daarnaast is er die avond een winactie, waarbij je je volledige aankoopbedrag terug kunt winnen.

Aanmelden? Ga naar kievitsport.nl/Kedingen en vul het formulier onderaan de pagina in. We hopen natuurlijk op een zo groot mogelijke opkomst. Tot dan!

Coronamaatregelen Indoordagen Kievit Sport

Waar houden wij rekening mee?

  • Bij corona gerelateerde klachten zoals verkoudheid, hoesten en koorts blijft de betreffende medewerker thuis.
  • Voor de veiligheid van u en onszelf proberen wij 1,5 meter afstand te behouden. Echter is dit tijdens het onderzoek niet altijd mogelijk. Dit is te weerleggen door de maatregelen van het RIVM, die sinds 1 juli soepeler zijn geworden. Het RIVM stelt dat de 1,5 meter afstand niet gewaarborgd kan worden bij contactberoepen, zoals bij ons het geval is. Echter, na het onderzoek bewaken wij de 1,5 meter afstand weer.

Wat vragen wij van jullie?

  • Blijf thuis bij corona gerelateerde klachten zoals verkoudheid, hoesten en koorts.
  • Houd te allen tijde 1,5 meter afstand van je clubgenoten en ons personeel.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.

Verder houden wij ons te allen tijde aan de opgestelde maatregelen van het RIVM.