Een nieuwe website

Het gaat goed met Kedingen. De vereniging is groeiend en bloeiend en gaat met haar tijd mee.  Zo zijn er nu 10 handbalteams, waaronder zelfs een jongensteam! En om iedereen beter te kunnen tonen hoe leuk onze vereniging is, hebben we de website in nieuw jasje gestoken.

De site oogt niet alleen moderner en overzichtelijker, maar het grote voordeel is dat de site beter toegankelijk is op mobieltjes en tablets. U kunt nog steeds van alle teams de actuele competitiegegevens vinden en informatie over alle activiteiten die de vereniging onderneemt.

We zoeken nog personen die ons willen helpen met het aanleveren van nieuwsberichten en foto’s. Dus heeft u eens een nieuwtje? Mail het gerust door.

Ziet u nog zaken die niet kloppen, ontdekt u typfoutjes of heeft u suggesties ter verbetering? Dan hopen we dat u het meldt via webbeheer@hvkedingen.nl.