Even voorstellen Robert Kluvers.

Robert Kluvers, is dit seizoen de trainer/coach van het jongensteam. Hij is de opvolger van Maxime Hoogma die vorig jaar de jongens getraind heeft, waarvoor grote dank!

Robert is geboren en getogen in Dronten , 52 jaar jong, door de liefde en het werk is hij in 2001 naar het oosten verhuisd. Hij heeft geen kinderen en woont sinds maart 2019 in Wierden samen met zijn Judith.  

Robert is bezig met het opzetten van zijn eigen autorijschool en hoopt per 10 oktober 2020 hiermee te mogen starten. Hij moet binnenkort zijn laatste examen hiervoor afleggen en gaat daarna fanatiek aan de slag en hoopt dan ook alle meisjes en jongens vanaf een jaar of 17 te mogen verwelkomen bij zijn rijschool😂….www.rij-coach.nl 

Robert doet veel aan sport, mountainbiken, racefietsen, wandelen en een beetje hardlopen. Met de conditie zit het dus wel goed.😜

Robert is zelf op 14 jarige leeftijd begonnen met handballen. Eerst een half jaartje als veldspeler en daarna als keeper. Zoals Robert zelf zegt: “Ik was toen iets minder sportief en een keeper hoeft zich iets minder in te spannen”.

Robert had het gevoel dat hij ook in zijn nieuwe woonplaats Wierden wat wil betekenen voor het verenigingsleven. Een goed gesprek met onze voorzitter heeft hem enthousiast gemaakt om te beginnen bij Kedingen. Door werk perikelen en de Coronacrisis is hij nu ,wat later dan aanvankelijk gepland, gestart bij Kedingen.

Dit is de eerste keer dat Robert een eigen team traint. Om toch meteen goed te kunnen presteren krijgt hij veel hulp van de collega trainers, Youtube en met name onze hoofdcoach, die hem van veel informatie voorziet.

We zullen vast nog wel eens een beginnersfoutje zien maar onderschat Robert niet!

We wensen Robert veel succes en plezier bij Kedingen !!