Grote Club Actie 2020

HV Kedingen gaat verantwoord loten verkopen tijdens de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar gaan we ons weer inzetten voor onze club.  Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We willen onze jeugdleden vragen om zoveel mogelijk loten in eigen kring te verkopen. Het verkopen van deur tot deur kan in deze corona tijd bezwaarlijk zijn voor zowel de kopers als de verkopers. Dus dat hoeft dit jaar niet.

We gaan er met z’n allen voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en buren! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Heel veel succes allemaal!