Heracles aanbieding !!

Geachte leden van Kedingen,

Graag informeren we jullie vereniging bij deze over het volgende: Heracles Almelo speelt op zondag 26 september de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk, aftrap 16:45 uur, en Kedingen kan daar bij zijn!

Wij nodigen voor elke thuiswedstrijd omliggende dorpen/steden uit om voor een actietarief de wedstrijd van Heracles Almelo bij te wonen. Voor de wedstrijd tegen RKC Waalwijk is de keuze gevallen op het dorp Wierden.

Kaarten Heracles Almelo – RKC Waalwijk

Voor jullie vereniging stellen wij 100 wedstrijdkaarten beschikbaar voor de thuiswedstrijd van Heracles Almelo – RKC Waalwijk op zondag 26 september om 16:45 uur. De kaarten worden aangeboden voor een gereduceerd tarief van €10 euro,- per kaart (normale kaarten zijn €21,50,- per kaart). Alle 100 kaarten zitten bij elkaar op de tribune. De kaarten stellen wij vanuit Heracles beschikbaar voor afname van leden van Kedingen. De leden kunnen de kaarten bij het bestellen direct online afrekenen, waarbij de kaart vervolgens als eTicket op de mail terecht komt.

Hoe te bestellen?

Om kaarten bij Heracles Almelo te bestellen heb je een Heracles Account nodig. Je kan er een aanmaken op https://heracles.nl/registreer. De kaarten kunnen vervolgens besteld worden via  https://www.heracles.nl/wierden. Via deze link komt u terecht op de pagina waar voor aangegeven tarief de kaarten besteld en afgerekend kunnen worden. De bestelde kaarten worden vervolgens als eTicket naar het e-mailadres van het Heracles Account opgestuurd. Mocht er tijdens het bestellen gevraagd worden om een relatienummer te koppelen, dan kan je proberen om verder te gaan als nieuwe fan. Lukt dit niet omdat je reeds bij ons bekend bent? Neem dan contact op met ticketing@heracles.nl of via 0546-817070.

Link: https://www.heracles.nl/wierden

Coronavirus

Voor de entree van het stadion zijn drie zaken nodig die alle wedstrijd bezoekende personen moeten meenemen.

– Wedstrijdkaart

                – Als eTicket per mail

                – In de Heracles Almelo App

– Een geldig identiteitsbewijs

– Coronatoegangsbewijs

Wat betreft het coronatoegangsbewijs; alle bezoekers vanaf dertien jaar oud moeten bij de ingang een coronatoegangsbewijs tonen. Dit kan een negatieve testuitslag zijn via testenvoortoegang.nl, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Je moet één van deze drie coronatoegangsbewijzen kunnen laten zien via de CoronaCheck-app van Rijksoverheid of met een geprint document via coronacheck.nl.

Voor meer informatie over het bezoeken van wedstrijden van Heracles Almelo raad ik u aan om het volgende filmpje te bekijken en door te sturen naar de leden: https://www.youtube.com/watch?v=wvnJ-LxJrD8

We hopen hiermee leden van Kedingen te voorzien van een mooie ervaring bij Heracles Almelo en kijken ernaar uit om jullie te mogen ontvangen op Erve Asito!