5 december 2020
Opbrengst Grote Clubactie 2020

We hebben een cheque van maar liefst € 944,50 ontvangen van de Grote Clubactie. Hier zijn we als vereniging erg blij mee en we willen dan ook alle verkopers en kopers van de loten hartelijk danken.

Lees meer
22 november 2020
Sponsormededeling !

Kedingen heeft in Salland Zorgverzekeringen een nieuwe sponsor gevonden. Hier zijn we uiteraard heel blij mee. www.salland.nl/hvkedingen .

Lees meer
18 november 2020
De jeugdteams gaan weer trainen!

Na de corona pauze van de afgelopen weken heeft het bestuur besloten dat de jeugd vanaf vrijdag weer gaat trainen.

Lees meer
6 november 2020
Mooi resultaat Rabo ClubSupport actie!

HV Kedingen krijgt maar liefst € 493,91 overgemaakt dankzij deze actie van de Rabobank. We bedanken niet alleen de Rabobank maar ook al onze leden en sympathisanten die meegedaan hebben aan deze actie.

Lees meer
4 november 2020
Trainingen opgeschort !

Na de verscherpte maatregelen die Premier Rutte gisteravond bekend heeft gemaakt heeft het bestuur besloten om alle trainingen de komende twee weken te schrappen.

Lees meer
13 oktober 2020
Competities per direct stopgezet!!

Premier Rutte heeft vanavond nieuwe corona maatregelen afgekondigd. De voor ons belangrijkste maatregel is het stilleggen van de competitie. Dus ook van alle jeugdteams. De jeugdteams mogen wel blijven trainen. Dit geldt niet voor Dames 1 en Dames 2. De trainingen ...

Lees meer
5 oktober 2020
Rabo Club Support

Vanaf 5 oktober tot 25 oktober kun je stemmen voor de Rabo ClubSupport. Lees hier hoe u dat kunt doen.

Lees meer
2 oktober 2020
Overzicht Corona maatregelen HV Kedingen 4-11-20

Trainingen tot 17 november opgeschort! Het bestuur van Kedingen heeft besloten om gezien de snelle verspreiding van het Corona virus in Wierden alle trainingen tot en met 17 november op te schorten. Competities voorlopig stilgelegd. Premier Rutte heeft nieuwe ...

Lees meer
28 september 2020
Dames 1 koploper na eerste speelronde!

Zondag 27 september De eerste competitiewedstrijd ging Kedingen dames 1 van start tegen Vasse dames 1. Licht gespannen begonnen de dames van Kedingen aan de wedstrijd.

Lees meer
21 september 2020
De competitie en Corona

Na ruim een half jaar gaat eindelijk de competitie weer beginnen. Daar zijn we allemaal heel erg blij mee. In het afgelopen half jaar zijn we allemaal geconfronteerd met de corona maatregelen die ons door de overheid zijn opgelegd. Ook in de sporthal zullen we ons ...

Lees meer