8 maart 2023
Durf jij de uitdaging aan ???

Voor volgend seizoen kunnen de dames van Kedingen A1 nog wel wat versterking gebruiken.

Lees meer
11 februari 2023
Grote Club Actie groot succes voor HV Kedingen.

De Grote Club Actie is elk jaar weer een zeer welkom steuntje in de rug voor tal van culturele en sportverenigingen in het hele land. Zo ook voor Handbalvereniging Kedingen.

Lees meer
8 februari 2023
Vacature Hoofdtrainer/coach!

Handbalvereniging Kedingen uit Wierden is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach.

Lees meer
14 januari 2023
KST nieuwe sponsor van HV Kedingen

<!-- wp:paragraph --> <p>We hebben in<strong> Kozijn Service Totaal </strong>uit Wierden een nieuwe sponsor gevonden.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>KST is een jong enthousiast bedrijf dat met trots zijn naam verbindt aan HV Kedingen.</p> <!-- ...

Lees meer
2 januari 2023
Sportief 2023 !

Wij wensen alle spelers, vrijwilligers, sponsors en supporters van HV Kedingen een mooi, gezond en sportief nieuwjaar toe.

Lees meer
27 december 2022
F jeugd Kedingen gaat als E jeugd competitie spelen !

De F jeugd van Handbalvereniging Kedingen is zo goed bezig op de door hun gespeelde toernooitjes dat ze van de handbalbond toestemming hebben gekregen om van af januari als Kedingen E1 aan de competitie deel te gaan nemen.

Lees meer
16 december 2022
Mark Commandeur stopt als trainer coach.

Na drie jaar prettige samenwerking heeft Mark aan het bestuur laten weten dat hij aan het eind van dit seizoen stopt als Trainer Coach bij Kedingen.

Lees meer
2 december 2022
Fantastische opbrengst Grote Clubactie !!!

Dankzij de inzet van al onze vrijwilligers die ook dit jaar weer de Grote Clubactie voor Kedingen hebben georganiseerd is er bijna € 1.500,00 binnengehaald voor de leukste handbalvereniging van Wierden en omstreken.

Lees meer
23 oktober 2022
Beachveld!

Er zijn plannen om in Wierden een beachveld aan te leggen. Wij zoeken iemand die namens Kedingen in de werkgroep plaats wil nemen die dit proces begeleidt.

Lees meer
12 oktober 2022
De Morgenster en Het Galjoen Handbalkampioen.

Woensdag was Sporthal 'n Dikken het toneel van het door HV Kedingen en Stichting de Welle georganiseerde groep 8 handbaltoernooi voor de Wierdense scholen.

Lees meer