2 december 2022
Fantastische opbrengst Grote Clubactie !!!

Dankzij de inzet van al onze vrijwilligers die ook dit jaar weer de Grote Clubactie voor Kedingen hebben georganiseerd is er bijna € 1.500,00 binnengehaald voor de leukste handbalvereniging van Wierden en omstreken.

Lees meer
23 oktober 2022
Beachveld!

Er zijn plannen om in Wierden een beachveld aan te leggen. Wij zoeken iemand die namens Kedingen in de werkgroep plaats wil nemen die dit proces begeleidt.

Lees meer
12 oktober 2022
De Morgenster en Het Galjoen Handbalkampioen.

Woensdag was Sporthal 'n Dikken het toneel van het door HV Kedingen en Stichting de Welle georganiseerde groep 8 handbaltoernooi voor de Wierdense scholen.

Lees meer
24 september 2022
Foto’s F toernooi 24 september 2022

Bekijk de foto's van het F-toernooi.

Lees meer
24 september 2022
Eerste F Toernooi HV Kedingen

Zeven handbalverenigingen uit Twente verzamelden zich zaterdagochtend in Wierden alwaar met veel inzet maar vooral met veel plezier handbalwedstrijdjes werden gespeeld door hun jongste jeugdleden.

Lees meer
23 september 2022
Jubileumeditie Grote Clubactie!

Voor de vijftigste keer gaan dit jaar leden van tal van verenigingen van deur tot deur om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Bijna al die jaren zijn ook de leden van HV Kedingen op pad geweest om loten te verkopen. Vanaf zaterdag kunt de Wierdense ...

Lees meer
3 september 2022
Ledenvergadering 4 Oktober 2022 20.00 uur!

Het bestuur van de Handbalvereniging Kedingen nodigt bij deze al haar leden van 16 jaar en ouder, alsmede de ouders van haar jeugd leden en de sponsoren uit voor het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering op: