20 september 2023
Uitnodiging Jaarvergadering HV Kedingen.

Dinsdag 14 November 20.00 uur is de jaarlijkse ledenvergadering van HV Kedingen waarvoor alle leden van 16 jaar en ouder, alle ouders van leden en alle vrijwilligers van harte worden uitgenodigd.

Lees meer
3 september 2023
Kedingen gaat weer scoren bij Rabo Club Support !

Van 4 t/m 26 september kan er via de jaarlijkse Rabo Club Support actie weer op HV Kedingen gestemd worden.

Lees meer
19 april 2023
Marjolein Bremmer nieuwe trainer/coach HV Kedingen.

Marjolein Bremmer traint en coacht met ingang van het nieuwe seizoen de Dames 1 van Handbalvereniging Kedingen. Ze neemt het roer over van Mark Commandeur die de afgelopen drie seizoenen naar volle tevredenheid de dames 1 van Kedingen getraind en gecoacht heeft.

Lees meer
2 april 2023
Kedingen D1 Kampioen!!

Kedingen D1 is vanmorgen kampioen geworden door in een spannende wedstrijd hun naaste concurrent DHV uit Delden te verslaan. Door deze overwinning zijn de dames en heren van Kedingen niet meer in te halen en kon het kampioensfeest gevierd worden.

Lees meer
30 maart 2023
Kabouter toernooi groot succes!

Afgelopen woensdag vond in Sporthal 'n Dikken het jaarlijkse door HV Kedingen en Stichting de Welle georganiseerde handbal toernooi voor leerlingen van groep drie van de Wierdense basisscholen plaats.

Lees meer
8 maart 2023
Durf jij de uitdaging aan ???

Voor volgend seizoen kunnen de dames van Kedingen A1 nog wel wat versterking gebruiken.

Lees meer
11 februari 2023
Grote Club Actie groot succes voor HV Kedingen.

De Grote Club Actie is elk jaar weer een zeer welkom steuntje in de rug voor tal van culturele en sportverenigingen in het hele land. Zo ook voor Handbalvereniging Kedingen.

Lees meer
8 februari 2023
Vacature Hoofdtrainer/coach!

Handbalvereniging Kedingen uit Wierden is voor komend seizoen op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer/coach.

Lees meer
14 januari 2023
KST nieuwe sponsor van HV Kedingen

<!-- wp:paragraph --> <p>We hebben in<strong> Kozijn Service Totaal </strong>uit Wierden een nieuwe sponsor gevonden.</p> <!-- /wp:paragraph --> <!-- wp:paragraph --> <p>KST is een jong enthousiast bedrijf dat met trots zijn naam verbindt aan HV Kedingen.</p> <!-- ...

Lees meer
2 januari 2023
Sportief 2023 !

Wij wensen alle spelers, vrijwilligers, sponsors en supporters van HV Kedingen een mooi, gezond en sportief nieuwjaar toe.

Lees meer