Onderwerp: 20% korting op de nieuwste indoorschoenen tijdens indoordagen van Kievit Sport.

Beste leden van Kedingen, 

Helaas kan de screening en voorlichtingsavond op 26 augustus niet door gaan, De Sawe geeft helaas geen toestemming omdat het als een evenement wordt beschouwd.

In plaats hiervan mogen de leden van Kedingen de hele maand augustus en september bij Kievit Sport tijdens hun indoordagen gratis hun voeten laten screenen en gebruik maken van 20% korting op nieuwe handbalschoenen. Kievit Sport is een sportwinkel in Hengelo die er alles aan doet om blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren. Het team van Kievit Sport bestaat uit specialisten met veel kennis op het gebied van de juiste sportuitrusting voor jouw lichaam. Tijdens de indoordagen werkt het team van Kievit Sport samen met podotherapeuten van Voetencentrum Wender. 

Je krijgt een gratis individuele screening van een van de aanwezige podotherapeuten. Naar aanleiding van deze screening geeft de podotherapeut een advies, dat vervolgens door de schoenspecialist van Kievit Sport gebruikt wordt om samen tot de juiste schoen te komen. 

In de winkel van Kievit Sport staat de nieuwste indoorschoenen- en accessoirescollectie voor je klaar. 

Aanmelden voor een screening is niet nodig! 

Loop gerust binnen bij: 

Kievit Sport.

Sabina Klinkhamerweg 10

Hengelo.

Tot gauw!