Overzicht Corona maatregelen HV Kedingen 26-2-21
  • Trainingen worden vanaf week 9 buiten hervat!
  • Competities zijn door de bond definitief stilgelegd.
  • Op zijn vroegst wordt er vanaf 8 mei t/m eind juni een alternatieve competitie aangeboden.
  • Publieksverbod sporthal.

De sporthal is tot nader order gesloten!

Onderstaande geldt weer als de sporthal weer geopend wordt.

Om helder te krijgen wie er wel aanwezig mag zijn in de sporthal hebben we contact gezocht met het NOC NSF en op lokaal niveau met de SAWE (de exploitant van de sportaccommodaties in de gemeente Wierden).

Wel aanwezig mogen zijn:

• De coaches en het wedstrijdsecretariaat.
  • Ouders van de tegenpartij die moeten rijden (maximaal 3 of 4 mensen per team).
  • Ouders van de jongste leden die nog niet alleen kunnen durven of mogen zijn (beperk dit zoveel mogelijk).
  • Ouders van leden die buiten Wierden wonen en hun zoon/dochter brengen.
  • In de sporthal zal een corona coördinator van Kedingen aanwezig zijn die er op toe ziet dat het aantal aanwezige mensen in de sporthal zo klein mogelijk blijft.
  • Blijf niet hangen in de sporthal na afloop van je eigen wedstrijd.
  • Het sportcafé is in ieder geval tot 20 oktober gesloten.
  • Kleedkamergebruik
  • In de kleedkamers mogen 7 mensen tegelijk zijn. Kom ,indien mogelijk, in sportkleding naar de sporthal.
  • Neem je tassen mee de zaal in zodat er niets in de kleedkamer achterblijft.
  • Na afloop mag er wel gedoucht worden maar niet door meer dan 3 personen tegelijk.
  • Algemene maatregelen
  • Blijf thuis bij gezondheidsklachten.
  • De sporthal behoort tot de openbare ruimte. Hier geldt dus ook het dringende advies om een mondkapje te dragen.
  • Hou je aan de anderhalve meter maatregel.
  • Volg de looproutes in de sporthal.
  • Maak alleen gebruik van de vrijgegeven tribuneplaatsen.
  • Registreer je bij binnenkomst in de sporthal. Deze gegevens worden 14 dagen bewaard en indien nodig aan de RIVM verstrekt.
  • Maak gebruik van de aanwezige desinfectiemiddelen voor zowel de sportmaterialen als voor jezelf.
  • Volg ten alle tijde de instructies van de beheerder en/of de aanwezige corona coördinator op.